Disember 13, 2011

~PeNdeKaR SeAbaD 7~



<Salam>



berakhir sudah pendekar seabad tujuh. YeeaaaaAAHh!! pendekar seabad tujuh adalah pertandingan silat diantara IPT yang telah dianjurkan oleh Universiti Malaya.kahkah!,  actually nie adalah kali pertama aku join pendekar seabad, mewakili um.. antara kategori yang dipertandingkan ialah Silat Olahraga dan silat Seni.


 malas nak cakap banyak layan je picture ni :


ok. ni muka tak boleh blah!! sila abaikan.
muka bangga tak terkata bila dapat pegang piala. 


 ya.. ini die kak dayah, merupakan salah seorang atlet silat malaysia dalam 
katogeri seni jurus wajib. kalau x silap la ehee.. .. 

okeh! nama beliau ialah Hana Mirmo Kacak, 
yeah! sebenarnya beliau memang agak kacak. 
dalam ke'kacakkan beliau ada ke'sweetan nya.. aceceh.. ada ke ayat cam tu  =P
rasa agak segan berdiri disamping beliau yang tinggi lampai.  
(teserlah dowh! kependekan aku haha!!)


kacak + hensem = comel tak mrs. Mirmo ..  serius!!, dekki dengan ketinggi yang dimiliki beliau.
tahniah juga buat beliau kerana dapat gold medal untuk tournament  PS7.


 gegirlz yang hensem-hensem dan kacak-kacak.. ehee..

 bebear...  


pesilat bagi kategori seni. 
(ganda putera dan ganda puteri)

(setelah selesai majlis penyampaian hadiah kepada para pemenang)
ok.sila jangan terkejut kerana aku pun dapat medal gak.hehee..
 even, dapat medal gold hangus je. muahahaa.. 
(berat aku lebih dowh! xleh nak main olahraga, sedey giler.. ='( 
oleh itu aku dapat no.3 je untuk kategori seni jurus tunggal )



(kami pendekar yang berabad-abad ehehee..!! )

hey korang.. tau tak, aku jumpa sorang blogger yang sangat tiptop toptip gitu. 
beliau merupakan pengerusi majlis semasa majlis perasmian penutup untuk Pendekar Seabad 7.
sebelum ni, aku pernah gigit belog beliau tau..ehee.. 
serius! rugi tak snap picture ngan beliau. haha rupa-rupanya dia pun pelajar um. 

 klik di SINI untuk ke belog cik Innanie.. =) 

 ok. dalam picture ni ada Cik Innanie yang pakai tudung merah kat blakang. ehee.
(mohon kebenaran yer.. Cik Innanie  
siott lah, dah masukkan baru nak mintak izin hahaa..ehee..)


ok. CawW cendoL..!!


actually, banyak agi picture yang aku nak masukkan
tapi xtau nak masukkan picture mane sebab banyak sangat ehee..
nanti kalau aku rajin hupdate entry aku conti.. lagi sal entri ni.. =D



terima kasih, boleh picit like!

3 ulasan:

Innanie | Ariffin berkata...

baru nak kutuk ingat takde gambar emcee... weee! thanks sayang. malam tu tak amik gmbr pun emcee. sedih!

cik wan berkata...

welcome ehee..lolo..jgan la kutuk. sori, tu je gamba yang ada.. janji nampak cik Innanie ehee..
nanti Pendekar seabad 8 jgn lupa jadi pengerusi lagi ek ehee..
bole tangkap gamba banyak2.. =P

Liy Lyana Yana berkata...

salam sys..
bestnye silat..
sy memang minat slat..
huwm if da bace cmment nyh visit la blogg sy --> budakpinknakciterr.blogspot.com
then cmment la at mne2 post..
insyaAllah sy blas..
nty stsry2 lar psl silat lg..
kay la sys..
tata..

haRi-haRi yg berlalu

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...